Slim & Fit Afslankcenter - Beauvoorde & Gistel

Team


SURMONT Silke

Personal coach, afslank-begeleiding, diëtiste

Hallo, mijn naam is Silke, diëtiste en al altijd gefascineerd rond alles wat met gezondheid te maken heeft! In mijn vrije tijd zijn koken, sporten en reizen mijn favoriete bezigheden daarnaast ga ik mij nu nog gaan verdiepen in een cursus voeding bij (top)sporters.

Gistel

TANGHE Justien

Gediplomeerd personal trainer en groepsfitness instructeur

Hallo, ik ben Justien en woon in Alveringem. Ik ben afgestudeerd als professionele bachelor lichamelijke opvoeding met personal trainer en groepsfitness. Bewegen en gezond eten is mijn passie. Als personal trainer vind ik het belangrijk om de klanten op de juiste manier te laten bewegen in functie van hun eigen doelstelling. Tot binnenkort!

Beauvoorde Gistel

OYAERT Tine

Personal coach, afslank-begeleiding, diëtiste

Zaakvoerder te Beauvoorde

Mede-zaakvoerder te Gistel

Hallo, ik ben Tine en ondertussen al 4 jaar vol enthousiasme Slim& Fit’ers aan het begeleiden naar hun streefdoel! Naast het helpen op de boerderij van m'n man en 3 kids opvoeden hou ik van actieve bezighoudingen zoals lopen en wandelen. Van harte welkom in Beauvoorde of Gistel!

Beauvoorde Gistel

MAECKELBERGHE Wouter

Mede-zaakvoerder te Gistel

Mijn naam is Wouter, in 2016 heb ik de sportkriebels opnieuw te pakken gekregen. Ik heb dan ook mooie resultaten kunnen bereiken met een programma te volgen bij Slim&Fit. Een passie was geboren voor een gezondere levensstijl. Deze passie wil ik overbrengen naar anderen vandaar dat ik samen met Tine beslist heb om een 2de Slim&Fit vestiging te starten.

Beauvoorde Gistel
Back to top