Slim & Fit Afslankcenter - Beauvoorde & Gistel

Team


FASSART Brenda

Personal coach, afslank-begeleiding, diëtiste

Ik ben Brenda. Ik woon met mijn man en 2 zonen te Varsenare.

3 Dagen per week kan je me vinden bij Slim & fit te Gistel waar ik je met raad en daad zal bijstaan met zowel voedingsadvies als begeleiding bij je work-out. De andere dagen ben ik zelfstandig voedingsdeskundige in mijn thuispraktijk. Daarnaast verdiep ik me nog verder in de voeding- en dieetkunde en volg ik een opleiding in afstandsonderwijs.

Ik ben reeds lang geïnteresseerd en gepassioneerd bezig met alles wat met voeding, beweging en gezondheid te maken heeft. In mijn vrije tijd zijn koken, sporten en actieve gezinsuitstappen dan ook mijn favoriete bezigheden.

Gistel

DE BAUW Goele

Personal coach, afslank-begeleiding, diëtiste

Hallo, ik ben Goele, diëtiste en vol energie om jou te begeleiden! Ik hou van kokkerelen, de kerstperiode, plantjes en creatief bezig zijn. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te begeleiden in Gistel. Tot snel!

Gistel

OYAERT Tine

Personal coach, afslank-begeleiding, diëtiste

Zaakvoerder te Beauvoorde

Mede-zaakvoerder te Gistel

Hallo, ik ben Tine en ondertussen al 4 jaar vol enthousiasme Slim& Fit’ers aan het begeleiden naar hun streefdoel! Naast het helpen op de boerderij van m'n man en 3 kids opvoeden hou ik van actieve bezighoudingen zoals lopen en wandelen. Van harte welkom in Beauvoorde of Gistel!

Beauvoorde Gistel

MAECKELBERGHE Wouter

Mede-zaakvoerder te Gistel

Mijn naam is Wouter, in 2016 heb ik de sportkriebels opnieuw te pakken gekregen. Ik heb dan ook mooie resultaten kunnen bereiken met een programma te volgen bij Slim&Fit. Een passie was geboren voor een gezondere levensstijl. Deze passie wil ik overbrengen naar anderen vandaar dat ik samen met Tine beslist heb om een 2de Slim&Fit vestiging te starten.

Beauvoorde Gistel
Back to top